Läs om hur vi anpassar vår verksamhet under rådande pandemi.

Hemsidor med fokus på design

Ett företag med en väldesignad och bra hemsida ger inte bara ett bra första intryck, utan även sätter er på kundens karta. Det är även viktigt att knyta an till det redan befintliga varumärket som ett företag har. Vi bygger hemsidor som lyfter företag mot nya möjligheter och framgångar. 

Har ni ingen logga eller fastställd profilmanual?

Vi bygger hemsidor som träffar mål

Vi hjälper er att nå era mål med en hemsida.

Oavsett om det målet med en ny hemsida är att sälja fler produkter, öka konverteringar eller informera om öppettider hjälper vi er dit. Med design och teknik som jobbar tillsammans ser vi till att rätt budskap når rätt målgrupp snabbt, snyggt och målmedvetet.

Vit högerpil på blå bakgrund

Hemsidor i WordPress

Varför WordPress?

WordPress är ett självklart alternativ för responsiva, dynamiska och moderna hemsidor. Det bygger bland annat på öppen källkod som ofta uppdateras med säkerhetsförbättringar, men även möjliggör en stor marknad för tillägg. Med över hälften av marknaden så är statistiken tydlig.

Läs mer om WordPress

Vår process i fyra steg

Vi har utvecklat en process när vi utvecklar hemsidor för att kunna leverera det vi lovar på utsatta tider, varje gång.

Steg 1

Förstudie och lösningsförslag

Här kollar vi på de mål och förutsättningar som finns projektet tillsammans för att kunna presentera det bästa möjliga förslaget. Vi tar fram förslag på design utifrån befintligt eller jobbar tillsammans för att ta fram ny design. Ett lösningsförslag presenteras också som täcker alla uppsatta mål och krav.

Steg 2

Planering och uppstart

Tillsammans med er går projektledaren igenom projektet detaljerat och noggrant under uppstartsmötet. Vi presenterar en tidsplan för projektet och all dokumentation lämnas över till er för godkännande innan utveckling påbörjas.

Steg 3

Utveckling och implementation

Projektets utvecklingsfas påbörjas och vi implementerar designen och utvecklar de tekniska lösningar som krävs. Vi ser även till att sidan är användarvänlig, fungerar på alla enheter och är snabb.

Steg 4

Lansering och förvaltning

Sista steget är lansering där vi driftsätter sidan och håller i de utbildningar som önskas, som ofta väljs för att man själv ska kunna utföra ändringar. Med drift från oss garanterar vi att hemsidan förblir snabb, säker och uppdaterad.

Flygfoto Malmö

Med er i fokus

För oss är relationen mellan oss och er oerhört viktig. Vi vill finnas där före, under och efter ett projekt, vare sig det gäller en ny logga eller en ändring på ett levererat projekt. Efter varje levererat projekt ser vi till att följa upp med bland annat utbildning, vidareutveckling och support.

Före projekt

Saknar ni något inför en ny hemsida eller kanske är det även dags att uppdatera texten på sidan? Lugn, vi hjälper er hela vägen.

Profilmanual

Profilmanual = varumärkesguide

Saknar ni eller behöver uppdatera profilmanualen (ofta också kallad Brand Style Guide), kan vi hjälpa er att utforma den för att på bästa sätt sammanfatta varumärkets identitet. Vi använder oss av profilmanualer för att se till att webbplatsen återspeglar varumärkets uttryck och känslor.

Efter projekt

Efter ett avslutat projekt hos oss sköter vi om webbplatsen och er på bästa möjliga sätt med förstklassig support, garanterad drift och säkra uppdateringar. 

Drift och förvaltning

WordPress + Serviceavtal =

Tillsammans med ett serviceavtal garanterar vi att WordPress förblir säkert, uppdaterat och stabilt. Vi kör bara svenska servrar för bästa prestanda och för att personuppgifter hanteras på korrekt sätt. Dessutom har alla sidor hos oss ett SLA (Service Level Agreement) för garanterad driftsäkerhet.

Hej!

Vi ser fram emot att höra från dig och vi lovar att svara så fort vi kan!

Logotyp CM Digital
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner