Locka fler kunder med professionell hemsida i WordPress

Vår expertis i skräddarsydd webbdesign garanterar en attraktiv, användarvänlig och SEO-optimerad* webbplats som effektivt lockar och engagerar fler kunder. 

* Våra sidor kommer med grundläggande on-page anpassning för sökmotorer.

Vi har 5 av 5 stjärnor på Google

Vi uppskattar deras snabba respons och deras fokus på smarta lösningar

Oscar Osberg, VD för LeadRock AB

Ett urval av tidigare hemsidor

Varför en ny hemsida i WordPress?

Framtidssäkert

Med en WordPress-hemsida vet du att du alltid får det senaste inom webbutvecklingsområdet. WordPress utvecklas av en gemenskap likasinnade och passionerade människor som kan allt inom de senaste webb-trenderna.

Anpassningsbart

WordPress ger oss möjligheten att anpassa varje hemsida på detaljnivå, till varje kunds specifika önskemål. Detta då WordPress-systemet bygger på öppen och fullt tillgänglig dokumentation och källkod.

Teknisk support och underhåll

Känn dig fri att ta in valfri partner för tekinsk support eller tekniskt underhåll. WordPress är världskänt och det finns ett hav fullt av människor som kan fortsätta bygga på en sida som från början är skapad i WordPress.

Varför välja CM Digital som webbyrå?

filipmanzi_cm-1

1. Bred teknisk kunskap

När man bygger en hemsida så behövs ofta bilder redigeras, specialkod skrivas och hemsida behöver publiceras och förvaltas på ett webbhotell eller en server. Vi har en bred teknisk kunskap som sträcker sig över en mängd olika områden. Allt under ett och samma tak, helt enkelt!

filipmanzi_cm-2

2. Heltäckande tjänsteerbjudande

Slipp kommunikationsstrul, ha en och samma partner att föra all kommunikation med! I vårt tjänsteerbjudande finns tjänster så som copywriting, fotografering, grafisk design, systemintegrering och mycket annat. Du säger vad du vill ha, vi löser det!

filipmanzi_cm-3

3. Långvariga relationer

Vi brinner för det kreativa och långvariga samarbetet! Denna aspekt är vår viktigaste hjärtefråga. Vårt fokus ligger på att förstå din verksamhet i detalj. I takt med att vi lär oss nya coola saker, vill vi kunna dela denna nytta med våra samarbetspartners. På så sätt växer vi båda tillsammans!

Djupdyk i ett tidigare projekt

rabytorp.se

Toppmodern, snabb och användarvänlig hemsida till Råbys lokala gårdsbutik. Byggd i WordPress och optimerad för sökmotorer för att ranka högt på bland annat Google.

Startsida Uppåkra.se

uppakra.se

Omfattande hemsida ombyggd från grunden med ny teknisk lösning för försäljning av biljetter till arkeologiska visningar. Design baserad på stiftelsens visuella regelverk.

Hemsidor i WordPress för företag

WordPress är en idealisk plattform för att skapa en professionell webbplats, lämplig för alla typer av företag som söker enkelhet och effektivitet. Dess användarvänliga innehållshanteringssystem (CMS) förenklar uppdatering och underhåll av webbplatsen, vilket är essentiellt för att hålla innehållet fräscht och engagerande.


Med anpassningsbara teman och plugins kan varje företag skräddarsy sin webbplats för att spegla dess unika varumärkesidentitet, oavsett om det handlar om enkel design eller avancerade e-handelsfunktioner. Responsiv design säkerställer att webbplatsen fungerar sömlöst på både datorer och mobila enheter, vilket är kritiskt i en mobil-centrerad värld.

WordPress är även känt för sin robusta säkerhet och SEO-vänlighet, vilket främjar skydd av webbplatsen och förbättring av online synlighet. Med funktioner för att förbättra webbplatsens prestanda och användarupplevelse, står WordPress ut som ett smart val för företag som siktar på att växa sin digitala närvaro.

Låt oss ta en titt på hur vi kan öka er närvaro i den digitala världen

Hej! Filip och Edward här. Vi ser fram emot att hjälpa dig! 👋

Våra möten är helt förutsättningslösa och våra offerter är inte bindande. Vi återkopplar till dig inom 24 timmar på helgfria vardagar!

Hör av dig!

Hej!

Vi ser fram emot att höra från dig och vi lovar att svara så fort vi kan!