Läs om hur vi anpassar vår verksamhet under rådande pandemi.

uppakra.se

Uppåkra Arkeologiska Center behövde en uppdaterad hemsida för att passa med deras vision om bli “norra Europas mest gränslösa, levande och nyskapande plats för arkeologi”

Behov

Uppåkras gamla hemsida hade problem såsom en föråldrad design som inte längre tilltalade besökarna, en otillräcklig användarupplevelse med svårigheter att hitta information, brister i responsivitet för olika enheter, en bristande varumärkesrepresentation och tekniska begränsningar.
Uppakra-Logotyp-Vit

Lansering

Q2 2023

Beställare

Uppåkra Arkeologiska Center

Teknologi

WordPress, Billetto
Startsida Uppåkra.se
Faktasida Uppåkra.se
Fyndplattformen Uppåkra.se

Lösning och resultat

För att lösa dessa utmaningar byggde vi en ny modern hemsida för Uppåkra. Vi tog fram en uppdaterad design som var i linje med de senaste webbdesigntrenderna och Uppåkras nya designspråk. Vi förbättrade användarupplevelsen genom att skapa en intuitiv navigationsstruktur och enklare informationsåtkomst. Responsiviteten förbättrades genom att anpassa hemsidan till olika enheter.

För att lösa de tekniska begränsningarna implementerade vi även ett billjettsystem från Billetto på Uppåkras nya hemsida. Detta system möjliggör en smidig hantering av biljettförsäljning och hantering av evenemang. Genom att integrera detta system kunde Uppåkra erbjuda sina besökare en enkel och effektiv biljettbokningsprocess direkt på hemsidan, vilket förbättrade kundupplevelsen och underlättade administrationen av evenemang.

Hej!

Vi ser fram emot att höra från dig och vi lovar att svara så fort vi kan!