Läs om hur vi anpassar vår verksamhet under rådande pandemi.

Support- och driftavtal WordPress

Stressfritt, säkert och enkelt. Med ett av våra färdiga servicepaket säkerställer vi att hemsidan är uppdaterad, säker och snabb, nu och i framtiden.

Ett heltäckande servicepaket

Från lansering till kontinuerlig drift

Ett servicepaket hos oss garanterar att WordPress har fungerande backuper, är uppdaterat och förblir säkert med löpande uppdateringar.

Med ett snabbt och dedikerat team ser vi till att hemsidan förvaltas och driftas på bästa sätt för bästa förutsättningar.

Svenska servrar

Alla våra sidor körs på servrar som finns i bland annat Stockholm och Falun för både kunna leverera snabba, men även GDPR-godkända hemsidor. Att ha servrar på flera ställen ger redundans för att säkerställa driften, skulle något inträffa.

Förvaltning och uppdateringar

Med ett servicepaket från oss ser vi till att hemsidan förvaltas professionellt och kontinuerligt uppdateras för bästa säkerhet och prestanda.

Säkerhet

Säkerhet blir allt viktigare som tiden går för att förhindra potentiella attacker på hemsidan. Vi säkerställer att försök till intrång blockeras och hanteras på ett korrekt sätt, utan att det påverkar hemsidan över huvud taget.

SSL-certifikat

Ett SSL-certifikat (Secure Sockets Layer) är ett säkerhetsprotokoll som innebär att kommunikationen mellan servern och besökarens enhet. Sökmotorerna väljer numera att ranka de sidor som saknar ett SSL-certifikat längre ner i resultaten. Med ett servicepaket från oss ser vi till att sidan har rätt certifikat.

Hej!

Vi ser fram emot att höra från dig och vi lovar att svara så fort vi kan!