Behöver du en hemsida med digitalt bokningssystem?

Nu är det dags att revolutionera hur ditt företag hanterar bokningar – skaffa en hemsida med bokningssystem! Oavsett om det gäller uthyrning av bilar och maskiner, organisering av evenemang som konserter och visningar, eller tidsbokningar för tjänster som frisörer och tandläkare, är en effektiv och användarvänlig bokningsfunktion på din hemsida avgörande. Med CM Digital får du inte bara en hemsida; du får en komplett digital lösning som strömlinjeformar och förenklar bokningsprocessen för både dig och dina kunder.

Kontakta oss för att få ett kostnadsförslag eller för att få hjälp att utveckla dina idéer. Vi kollar på alla projekt men specialiserar oss på bokningssystem i WordPress.

Människa håller i bokningssystem i mobilen
Uppställda bilar med bokningssystem / uthyrningssystem

Bokningssystem för Uthyrning

Vi erbjuder bland annat att skapa bokningssystem för uthyrningsföretag. Våra system är perfekt anpassade för att hantera allt från enstaka bilar till en hel flotta av maskiner. Med funktioner som realtidsuppdateringar av tillgänglighet och integrerad betalningshantering, gör vårt system det enklare än någonsin för dina kunder att hyra det de behöver, när de behöver det.

Bokningssystem för Event

Planerar du en konsert, utställning eller något annat event? Vårt samarbete med Billetto möjligör hantering av stora volymer av biljettförsäljning och obegränsat antal registreringar. Med intuitiva gränssnitt och robusta backend-lösningar säkerställer vi en smidig och stressfri bokningsupplevelse för dina eventdeltagare. Passa på att ta emot betalningar online och i förväg för att slippa stressen väl på plats.

Läs om ett faktiskt fall, när vi implementerade biljettsystem hos Uppåkra Arkeologiska Center.

Om oss och våra tjänster

CM Digital har flera års av erfarenhet i att skapa och optimera hemsidor för alla typer av företag – se våra kundcases. Vi förstår att varje företag är unikt, och därför kundanpassar vi varje projekt. Vårt team av designers och utvecklare arbetar tillsammans för att skapa en hemsida som inte bara ser bra ut utan också fungerar felfritt på alla enheter – från datorer till smartphones.

Våra tjänster inkluderar allt från enkel hemsidedesign till komplexa e-handelslösningar. Vi kan hjälpa till med att välja rätt layout, färger, teckensnitt och bilder som speglar ert företags identitet. Vi ser också till att navigeringen är intuitiv, så att era besökare enkelt kan hitta det de söker. Dessutom optimerar vi hemsidans laddningstider och säkerställer att den är sökmotorvänlig, så att ni når ut till en bredare publik. Behöver ni hjälp med drift och underhåll, erbjuder vi hosting på grön el som dessutom är klimatkompenserad.

När du har läst så här långt, kan du även läsa mer om oss här.

Ta första steget mot en hemsida med bokningssystem idag!

Kontakta oss för att få reda på hur vi kan hjälpa er att förvandla er digitala närvaro.

Hej!

Vi ser fram emot att höra från dig och vi lovar att svara så fort vi kan!