Läs om hur vi anpassar vår verksamhet under rådande pandemi.

Små förändringar

Vi erbjuder tjänster för små förändringar på din hemsida genom timpris. Vi tar betalt 300 kr ex moms per halvtimme för allt som tar längre än 5 minuter. Denna prissättning används eftersom vi ofta måste byta mellan flera projekt under en arbetsdag och dessa övergångar tar tid.

Det är viktigt att notera att små förändringar sällan är så snabba som man tror från början. Att ta hand om en liten uppgift kan ofta leda till flera relaterade ändringar som också måste göras. Därför är det bäst att ta en halvtimmes arbete som grund för en sådan uppgift.

Det här är ungefär som att besöka en frisör för en liten trimning. Du kan tänka att det bara tar en snabb minut, men frisören måste ta hand om din hårvård, kolla din hårkvalitet och välja den bästa tekniken för att uppnå det önskade resultatet. Plötsligt har du spenderat en halvtimme i frisörens stol, men du har också fått ett fantastiskt resultat.

Samma sak gäller för våra tjänster. Vi tar hand om din hemsida med samma omsorg och noggrannhet för att säkerställa att du får det bästa resultatet. Oavsett om du bara vill ha en liten ändring eller om du har en större vision, är vi här för att hjälpa dig.

Har du några frågor om innehållet ovan? Hör av dig.

Hej!

Vi ser fram emot att höra från dig och vi lovar att svara så fort vi kan!

Logotyp CM Digital
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner