Läs om hur vi anpassar vår verksamhet under rådande pandemi.

Så arbetar vi med covid-19

Vi följer aktivt händelseutvecklingen kring coronaviruset och covid-19. CM Digital anpassar kontinuerligt vår verksamhet efter råd och rekommendationer från myndigheter.

Den största förändringen i vår verksamhet har kommit att bli digitala möten. Det är en smidig men temporär lösning till våra interna och externa möten. Dessutom jobbar vi proaktivt med att hitta nya verktyg för att ersätta de fysiska verktyg som används vid utvecklingsprojekt med kunder. Det har skett i form av digitala white-boards vilket är mycket uppskattat. Alla våra medarbetare jobbar hemifrån i den mån det går. Dessutom undviker vi fysisk kontakt vid de få möten som kräver fysisk närvaro.

Vi förstår att alla har olika preferenser till hur ett möten borde se ut. Därför ser vi gärna att hitta en lösning som passa alla. Hör av dig så ser vi vidare på just ditt ärende.

Vi skickar ut inbjudningar till videomöten i samband med att videomötet ska börja. Det sker både över e-post och sms. Tror du att din inbjudan har kommit bort så är det bara att höra av sig till växeln eller din kontaktperson. 

Denna text var senast uppdaterad 17 januari 2022.

Hej!

Vi ser fram emot att höra från dig och vi lovar att svara så fort vi kan!